Inviterer til Tarponfiske i Costa Rica 🎣🎣

Som en del kjenner til har jeg hatt for vane å invitere med fiskeinteresserte til Costa Rica et par ganger i året, men så kom Covid og satte en stopper for det et par år…

Selv om pandemien ikke er over, så tror jeg det er på tide med tur igjen 😊🎣🎣

Er du en ivrig fisker og har lyst til å bli med til verdens beste destinasjon for STOR Tarpon så er du herved invitert! Her er altså sjansen for å kunne få oppleve svære Tarpon i enden av snøret ekstremt stor!! Normalt bør du kunne ta 1 eller flere hver eneste dag du er der 😎

For de som ikke kjenner til hva en Tarpon er, så er dette verdens største sildefisk. En yndet fisk for ivrige sportsfiskere. De kan bli godt over 100kg, har plenty av høye hopp, lange utras, har både utholdenhet og krefter i bøtter og spann 💪 Normalstørrelsen på Tarponen vi tar der er omkring 60kg, men nesten på hver tur, hvor jeg har med flere fiskere, kommer det opp 1 eller flere på 100+

Vi fisker fra båt i elveutløpet eller ute på havet. 2 pers pr båt og du kan fiske med flue, jigger, wobblere eller agn. Altså noe for en hver.

Det å få Tarponen til å bite krever lite eller ingen tropisk fiskeerfaring. Utfordringen er å klare å sette kroken, samt å få dem inn 😅 Man mister normalt flere enn man klarer å lande, men man lærer fort, så med alle de sjansene man normalt får vil man klare å få en del tellende resultat 🎣🐟🐟

Selv har jeg som rekord 12 landa Tarpon på 1 dag, hvorav samtlige var på mellom 60 og 90kg 😳 Dette er ikke normalt, men sier litt om potensialet der.

Stedet i Costa Rica hvor vi bor og fisker heter Barra del Colorado. En fattig fiskerlandsby helt bortgjemt fra resten av omverdenen, omslynget av vakker natur, dyreliv, elver og kanaler.

Det er trygt og veldig annerledes enn andre steder du har vært. Et sted som vil gjøre et inntrykk og være et sted du husker for resten av livet!

Selv har jeg forelsket meg i dette stedet og har vært der flere ganger enn jeg kan huske, men sånn ca 1 til 3 ganger i året, i 13år. Jeg har knyttet tette bånn til guider og mange som bor der og det er nettopp derfor jeg syntes det er flott å kunne hjelpe dem med å bringe dem litt jobb et par ganger i året.

For jeg er ingen turoperatør og tjener ikke penger på dette. Er kun med som deltakende fisker. Riktignok betaler jeg litt mindre enn andre når jeg har med meg en gjeng fiskere, men dette er småtteri 😊 Jeg bruker uansett mine kontakter til å organisere hele turen, mens dere betaler alt som skal betales direkte til de som skal ha betalt. Ikke en eneste krone går via meg!

Dato for turen er 28 oktober til 6 november 2022. Her vil det bli 2 halve og 5 hele dagers fiske. Det er begrensninger i forhold til hvor mange jeg kan ha med og jeg har allerede noen fiskere på lista. Dermed er det de første som takker ja som får bli med.

Er det noen som heller ønsker å dra på egenhånd, så er jeg behjelpelig med å organisere 😊👍

Det er for øvrig en liten gjeng som skal dit 30 september til 9 oktober. De er 4 pers hvor 2 av dem har vært med meg 2 ganger tidligere. De har sagt at de godt kan ta med 4 pers til.

Ønsker du mer info om dette fisket kan jeg anbefale å kikke på bilder, skriverier og video’r på Fiskekameratene (FB) evt sende meg en PM eller ringe meg på 95824588

Dette gleder i alle fall jeg meg til, men først litt Kveitefiske om et par uker og en sommer med myyyye laksefiske 😎👍🎣🐟

Tight Lines!

Helge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s