Juleaften i Barra del Colorado🎄🎅🎣❤️

For 3dje gang feirer jeg juleaften i Barra del Colorado🎄 Findressen er byttet ut med shorts, caps og fiskestang, mens juleribba er byttet ut med et herlig måltid med sjømat 😊

Eneste jeg savner litt på en dag som dette er kona og barna, men så ble det bare slik at disse dagene var de som passa best å dra til barra…

Tilbake til hva denne bloggen handler om, nemlig fiske🎣🐟 Forholdene har bedret seg en del fra i går, men er langt fra ideelle. En del vind og bølger fremdeles og om du er av typen som blir sjøsyk ville du slitt 🤪

I dag hadde jeg fisket et knapt minutt når første fisken beit på, men klarte ikke å kroke den. Foruten en Barracuda som klippet lina med det samme den tok, var det stille i omkring 1,5time før det endelig hugg til i stanga mi igjen. Denne gang hadde jeg prøvd med fluestanga og fisken satt 😊🎣🎣

Trodde først det var en liten Tarpon, men fighten ble både lang og hard💪 Når vi omsider fikk den inntil båten kunne vi se at den var på godt og vel 60kg. Selv om fisken virket å være klar for landing måtte det flere forsøk til før den omsider var tom for krefter. Etter en drøy times fight var den klar👍 Etter å ha fjernet flua gjorde Tarponen et byks og sa takk for seg før vi rakk å ta et godt bilde, noe som skjer nå og da…

Roy med et godt tak i lederen i det fisken er klar for landing 👍

Etter en deilig lunsj var det pån igjen, Roy ville tjuvstarte med julefeiringa og dermed kun meg og Clifford 😊

Havet var omtrent som før lunsj, relativt røft og selv om vi ikke så en eneste fisk i overflaten så tok det ikke lang tid før den første satt på jiggen 🎣🐟 Som de andre tidligere ga den en skikkelig fight før den ville gi seg, men gi seg måtte den til slutt 😊 Dagens andre på standardstørrelsen 60kg var et faktum 😊💪👍

Siden jeg ikke klarer å løfte all verdens fikk Clifford stå for den jobben, men jeg tok meg av fotograferingen 🤪

Etter dette hadde vi på 2 stykker til som var høyt oppe i lufta noen ganger før de spytta ut jiggen. Thats Tarpon fishing som guidene pleier å si 😊 Clifford klarte riktignok å få tatt et blinkskudd med telefonen min før den glapp 📸

En stund etter dette syntes jeg noe var borti flua min og ga et mothugg uten å kjenne noe motstand. Hmm tenker jeg å er litt usikker på hva som skjer 🤔 Jeg sitter bak i båten, mens Clifford er i front, og plutselig kommer en Tarpon opp i mellom oss en knapp meter fra båtripa 😳 Ser fluelina mi skjærer gjennom vannet og framover. Jeg løper mot front av båten og rekker akkurat å få lina forbi tuppen av båten før den går høy til værs på motsatt side av hvor jeg sekunder før var 😊 Fisken satt fremdeles 🎣

En fantastisk morsom fight med lange utras og høye hopp 😊👍 Med en fight som denne tømmes den noe raskere for krefter og etter en drøy halvtime hadde jeg den ved båtripa 😊 Dagens 3dje og turens 6te på ca 60kg (7 Tarpon totalt)

Altså ingen skikkelig julegris av en Tarpon til jul, slik som jeg ønsket meg, men nye muligheter i morgen 😊👍 Men tross alt ganske fornøyd, forholdene tatt i betraktning 😊

Avslutta forresten dagen med nok en Tarpon høyt oppe i lufta i det jeg skulle sveive inn for siste gang i dag. Men denne glapp..,

Etter at julemiddagen var over måtte vi ta en tur til den lokale baren for et glass whiskey, bare for å sjekke livet. Men gammel som jeg er blitt ble det ikke så lange stunden 🤪

Nå er kl 20:30 og jeg er mer enn klar for senga. Ny dag ute på havet i morgen og i følge værmeldingen ser det svært så lovende ut, dermed greit med en god natts søvn før ringeklokka ringer kl 05:30 😊

Ønsker alle en Riktig God Jul og Tight Lines!

Helge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s