Snart klart for litt Tarpon fiske igjen 😎🎣👍

Snart gått 2 år siden sist jeg var i Barra del Colorado på Tarpon fiske. Og når man vet hvilke vanvittige fiskeopplevelser dette stedet har å by på så er det liten tvil om at det har vært et STORT savn. Men nå er det like før og det skal bli stor stas 😎😁👍

Bilder fra tidligere turer 🎣🐟🐟

Siste ukene før avreise har likevel vært litt rare. Den vanlige reisefeberen har vært byttet ut med massevis av usikkerhet. Altså om vi får vi til å reise eller ikke, med denne nye bølgen av Corona 🤔

Det har vært lesing av reiserestriksjoner og om ulike krav til dokumenter til de ulike land man skal til eller mellomlande i. Dette har tatt myyyye tid! Når man først har klart å få litt oversikt så endrer alt seg og dermed er det bare å starte på nytt 😡🤮 Må innrømme at vi ikke følte oss trygge på at vi skulle klare å dra før vi omsider satt i flyet… Så er jo det store spørsmålet om hva som er endret før vi skal hjem igjen 🤔

Kvelden 11 desember var vi i alle fall på plass i Costa Rica og neste morgen måtte jeg selvfølgelig ringe mine guider i Barra. Jeg var mer enn klar til å dra rett dit, men fikk beskjed om at det var svært dårlige fiskeforhold pga røff sjø. Slik ville det mest sannsynlig være i minst en uke til 😳 Dermed har det blitt lange dager i San Jose, med munnbind, i påvente av telf fra Barra om at det er klart for å kunne komme 😳

Med julekvelden som nærmer seg og planlagt avreise til motsatt kyst med familien noen dager senere kunne tiden bli knapp. Men heldigvis har kona for lengst innsett at jeg lider av uhelbredelig fiskegalskap og tildels akseptert det. Så om julefeiringen med henne og barna skulle gå til dundas, ja så gjør den bare det 🤪🎣🎣 Vil i så fall ikke være første gangen! Har nemlig feiret julekvelden i Barra med disse kara 2 ganger tidligere 🎅

Roy og Clifford

Vel…, nok om alt som har vært vanskelig, usikkert osv. For fisking ser det ut som at det skal bli 😊👍 Fredag 17 des ringte jeg Clifford igjen for å høre hvordan ting så ut og fikk beskjed om at forholdene så ut til å skulle roe seg fra tirsdag eller onsdag 😁 De neste dagene med venting vil garantert føles lengre enn for barna som venter på julekvelden 🤪🎅 Riktignok en helg ut av storbyen, med gode venner vil korte ned ventetiden noe 😊👍

Det STORE målet for dagene i Barra vil være det å klare å fighte en Tarpon. Å få den til å bite er jeg ikke redd for, men med en Frozen sholder, som jeg sliter veldig med, er det langt fra noen selvfølge at jeg klarer dette. At det tidvis kommer til å gjøre fryktelig vondt er garantert, men om det blir uutholdelig vondt er det store spørsmålet 🤔 Er jo tross alt ikke småfisk man skal fighte 💪

Hvis dette første målet går greit, så er det neste å klare å fange på selvspikka wobbler 🎣 Ble veldig fornøyd med hvordan denne oppfører seg i vannet og har stor på at den skal kunne lure en Tarpon til å bite 😊 Må innrømme at det hadde vært vanvittig gøy å få til. Normalt tar jeg riktignok nesten all fisken på hjemmelaget utstyr, men å få til en selvlaget jigg eller flue er tross alt en langt mindre prestasjon…

Altså den røde og hvite, som ligger ved siden av en typisk laksewobbler til samenligning.

Vil prøve å lage en liten post på bloggen hver dag jeg er i Barra, slik at de av dere som er interesserte kan følge med 😊

Tight Lines!

Helge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s