Booket laksefiske i Namsen for sesongen 2021 enda? Hvis ikke bør det gjørs nå!

Namsen Opplevelser, hvor jeg jobber som guide, er godt i gang med salget av opphold og laksefiske for sesongen 2021. Juni måned begynner så smått å fylles opp, men vi har fremdeles noen ledige dager/perioder.

De mest ihuga laksefiskerne booker som regel neste års laksefiske i samme øyeblikk som de avslutter det foregående. Dermed er det mye av de samme fiskerne å se i starten av hver sesong. Med andre ord, ikke alltid lett å komme til i starten av juni om du er ny fisker i Namsen… Men nå har du muligheten, om du er rask 😊👍

Alt av forhåndssalg gjøres i kombinasjon med overnatting. Vi har hus som rommer grupper på opp til 9 personer, samt mellomstore og små campinghytter for mindre grupper eller enkeltpersoner.

Fiskevald som vi disponerer er Krukåren, Sellæg valdene og Grande/Ranum. I tillegg leier vi inn fiske andre steder ved behov. Valdene disponeres ulike dager, men vi har flere vald eller soner å velge i hver eneste dag. Som gjest hos osv vil vi prøve å legge opp ditt fiske på de steder vi mener er best i forhold til vannstand og tidligere dagers erfaringer. Vårt mål er at du skal få fisk 👍

Valdene egner seg utmerket til både harlingfiske og landfiske. Fiske fra land foregår primært med mark og sluk, men det finnes også steder hvor man kan teste fluestanga 😊

Ønsker du en roer/guide har vi tilgang på lidenskapelige, erfarne, trivelige og ikke minst dyktige guider som vil gjøre sitt ytterste for at du skal få oppleve en stor og sterk Namsenlaks i enden av snøret 🎣🐟

Har du lyst til å prøve deg som laksefisker i Namsen denne sommeren, enten det skulle være tidlige junidager eller senere på sommeren så ta kontakt med:

Rune Lassemo, rune@hyllenget.no, mob 93213009 eller PM

Helge Storihle, helgestorihle@hotmail.com, mob 95824588 eller PM

For egen del er laksefiske i Namsen årets desiderte høydepunkt. Drømmen om storlaksen, lengselen etter laksemiljøet i Namdalen, forventninger som bygger seg opp i løpet av vinteren, kameratskap. Denne fantastiske lidenskapen unner jeg alle å få smake på!

Håper å se deg og kanskje til og med få guide deg i Namsen til sommer’n 😊

Tight Lines!

Helge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s