Vil du bli med på Tarponfiske?

For 3dje året på rad inviterer jeg med eventyrlystne sportsfiskere med på tur til mitt lille paradis i Costa Rica 🙂

Har du lyst til å bli med?

Stedet heter Barra del Colorado og er samme plassen som jeg har skrevet, vist bilder og videoer fra tidligere, på FB bloggen Fiskekameratene.

Dette er et idyllisk sted langs den caribiske kystlinjen i Costa Rica, bortgjemt fra resten av omverdenen. Ganske sikkert helt annerledes enn hva de fleste av dere har sett tidligere. Ingen landevei dit og dermed ingen biler, det er fattigslig og enkelt, men trygt. Stedet har en fantastisk atmosfære og viktigst av alt VERDENS BESTE fiske etter stor Tarpon 🙂

Selv fant jeg stedet for ca 10 år siden og har vært der 1 til 4 ganger i året siden. Hvor mange Tarpon det har blitt har jeg mistet telling på for lengst, men kan nevne at jeg tok 49stk bare i 2018. Kan jo da legge til at i svært mange av kampene så går Tarponen seirende ut. For dette er knallharde fightere! Etter min mening den mest fantastiske fighteren i havet.

Her har du kraft, fart, size, utholdenhet og ikke minst noen vanvittige hopp, den komplette fighteren!

Størrelsen på Tarponen man tar der har vel en snittvekt på omkring 60kg og om du er heldig kan du oppleve å få de på over 100kg. Bifangster som Jack, Trippletail, Cubera med mer kommer i tillegg 🙂

Jeg er for øvrig ingen turoperatør og tar ikke betalt for å organisere turen, men er med som deltakende fisker. Turen er derfor til selvkost og mest sannsynlig betydelig rimeligere enn hva du vil kunne klare å få til selv, da jeg begynner å få relativt gode kontakter der 🙂 Alt betales av dere selv direkte til de som skal ha betalt og ikke noe via meg!

Jeg gjør dette rett og slett fordi at det er superhyggelig å ha med folk med samme lidenskapen som meg selv på tur, i tillegg til det å få vist frem dette fantastiske stedet, med det det har å by på 🙂

Man fisker 2 pers pr båt. Egnet fiskemetode er med flue, jigger, wobblere eller agn. Altså noe for enhver 🙂

Tidspunkt for turen vil være 6-15 mars 2020. I følge guidene mine har feb/mars vært fantastisk bra de siste årene og dette vil bli min første tur på dette tidspunktet.

På denne tiden fiskes det i hovedsak i området rundt elvemunningen hvor det er grunt vann. Det å ta en Tarpon på grunt vann er etter min mening det aller råeste. Da får den ikke gått dypt og vil ha vanvittig utras og hopp, i stedet for å stå å stange dypt under båten 🙂 Dette gleder i alle fall jeg meg helt enormt til!!! 🙂

Om du skulle ønske mer info så send meg en PM, Mail eller ring. Jeg treffes på helgestorihle@hotmail.com og 95824588

NB!

Jeg drar også til Barra del Colorado i starten av oktober 2019 med en gjeng fiskere, men på denne turen er det dessverre ikke plass til flere. Følg med på dagsrapporter som vil komme på Fiskekameratene, så vil du se hva dette dreier seg om 🙂 For fisk pleier det å bli ganske mange av!

Om du ikke har sett det tidligere så legger jeg ved en link med til video fra turen i oktober 2018. Her vil du se hva du vil ha i vente om du blir med 🙂 Trykk her!

Alle bilder som er brukt er fra tidligere turer i Barra del Colorado!

Tight Lines!

Helge

2 kommentarer

  1. Hei Hans Petter
   Så flott!
   Det eneste som trengs fra deg er at du bekrefter at du vil være med, så ordner jeg med bookinger osv etter hvert.

   Prisen på dette vil avhenge av hva vi får flybilletter for, samt dollarkurs. Jeg har pleid å si tidligere at det havner på 25-30 tusen kroner inkl alt, men nå er dollaren så dyr at det er mulig at det havner på godt og vel 30 tusen, om kursen vedvarer 😦

   Fly koster normalt 7-9000kr
   6 døgn a 350 dollar for fiske, overnatting, mat og drikke (drikke kun på båt og til måltider)
   2 netter på hotell i San Jose ca 60 dollar pr natt.
   Transport 50-100 dollar avhengig av hvor mange vi blir
   Ca 100 dollar i tips til guide

   Om dette høres interresant ut så får du slå på tråden en dag, slik at jeg får fortalt mer.

   Det er for øvrig begrenset med overnattingsplass og dermed er det førstemann til mølla i forhold til hvem som får blitt med. Er vel 6 stk inkl meg selv foreløpig og dermed 6 ledige plasser, sånn det ser ut nå 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s