Lyst på verdens beste sommerjobb, som guide?

Siden 2012 har jeg brukt sommerene ved Namsens bredder som guide og føler meg som verdens mest privilegerte mann 🙂 Det å kunne drive med det man liker best her i verden og i tillegg få betalt for det er ikke alle forunt.

Før jeg begynte med dette må jeg innrømme at jeg var litt bekymret for at det kunne bli som en «overdose» med fiske og at det kunne gå ut over gleden jeg har hatt gjennom mange år som laksefisker. De bekymringene var grunnløse! For iveren bare vokste med jobben og jeg fant raskt ut at det å ro på en laks for en gjest føltes nesten like bra som å ta en selv 🙂

Ikke nok med at det føles fantastisk å ro på fisk til gjester, miljøet blant oss guider og andre fiskere man treffer er utrolig godt. Det å treffe så mange folk som har den samme lidenskapen som deg selv gjør at praten går lett og det føles som at du har kjent de du treffer en evighet 🙂

Her er jeg avbildet sammen med noen av mine fantastiske roer-guidekollerer. En herlig gjeng!!!

Enkelt forklart så ville jeg ikke byttet bort mine sommere ved Namsen’s bredder med noe!!!

Kunne du tenkt deg å bli guide?

Hos Namsen Opplevelser hvor jeg jobber trenger vi litt påfyll av guider og jeg tenkte med denne posten å bistå min kollega Rune med å finne aktuelle kandidater 🙂

Høysesongen, Juni, er nå unnagjort og det er dermed mest med tanke på neste sesong, selv om det kan by seg noen muligheter allerede i år. Siste delen av denne sesongen egner seg ypperlig til litt opplæring om du ikke allerede er dreven på dette Harling-fisket.

Det viktigste i forhold til de vi ønsker å ha med på laget er at dere er lidenskapelige fiskere. Det er et godt utgangspunkt! Selvfølgelig en stor fordel om du i tillegg er en sosial person som kan føre en god samtale med gjestene du har med. Litt erfaring i forhold til dette tradisjonelle Harling-fisket er selvfølgelig også positivt 🙂

Du behøver ikke å være noen utlært fisker, for vi øvrige guider vil prøve å bistå og dele av den kunnskap og erfaring vi har!

Lønn er helt OK og frynsegodene som følger med jobben er at du vil bli en bedre fisker, samt at man kan bedrive litt egenfiske når det er ledig, uten kostnad 🙂

Ønsker å høre litt mer om det å bli fiskeguide så ta kontakt med:

Rune Lassemo, tlf 93213009, rune@hyllenget.no

Helge Storihle, tlf 95824588, helgestorihle@hotmail.com

Tight Lines!

Helge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s