Ny FB side for fiskere i Namsenvassdraget

Rett før årets sesongstart i år begynte en gjeng av oss å leke med tanken om å starte en ny FB side for laksefiske i Namsen og dens sideelver. Nå er den en realitet og vi har valgt å kalle den Elvenes Dronning – Namsenvassdraget.

Vi vil sette stor pris på om du følger siden, samt bidrar bidrar til å gjøre siden til noe som er verdt å følge. Dette ved å poste/dele aktuelt stoff, bidra i diskusjoner, dele fangstbilder og gode historier med mer.

Vi ønsker ikke diskusjoner rundt C&R eller om ulike type fiskemetoder er mer verdt enn noe annet osv her. Dette fordi vi vet at folk ikke blir enige rundt disse temaene og ikke bidrar til hyggelige diskusjoner rundt vår felles lidenskap. Så lenge det som skrives og postes er innenfor regelverket i Namsenvassdraget så er det OK!

Siden skal heller ikke brukes til markedsføring eller salg, med unntak av at valdeiere eller de som driver med salg av fiske kan informere om ledige økter/dager vald på sine vald.

Så til en kort presentasjon av initiativtakerne og administratorene av siden:

Jim Frode Rygh

Jim Frode er et kjent navn for mange. Vokst opp ved Namsens bredder og guidet en mannsalder hos blant annet Namsen Adventure og Lilleøen Gård. I tillegg til å være en ivrig laksefisker er han også artsfisker og Rappala ProGuide. Tror ikke det finnes så veldig mange som fisker mer enn denne karen 🙂

Rune Lassemo

Rune er den mest kunnskapsrike mannen jeg kjenner i forhold til dette laksefisket i Namsen. La fotballskoene på hylla når han forsto at fotball og laksefiske ikke var noen god kombinasjon. Dette etter at han gikk glipp av noen fantastiske timer på elva, mens han spilte kamp 😉 Har jobbet fulltid hos Namsen Adventure, som nå kalles Namsen Oppleveler i mange år, etter at han sluttet hos G-Sport i Overhalla.

Benny Jørum-Wahl

Benny er et kjent navn for mange i Namsen, som guide og mannen bak BeWa wobbleren. I motsetning de overnevnte så guider Benny i de øvre deler av vassdraget på valdet Jørrem, hvor hans kone er en av valdeierne. Siden han driver stort med wobblerproduksjon i tillegg til å være guide, samtidig som han har en annen jobb, viser vel dette at han er svært så lidenskapelig rundt dette fisket 🙂

Marius Undersaker

Marius er vel hverken guide, wobblermaker eller valdeier, men en utrolig ivrig laksefisker. I tillegg til å være ivrig rundt det meste som foregår i Namsen er han involvert i mye rundt Steinkjerelva. Er en kar med godt humør, mye kunnskap og sterke meninger! I tillegg til å være harlingfisker er Marius ivrig med fluestanga også 🙂

Martin Løvstuen

Martin er vel i hovedsak en dedikert ørret- og laksefisker, samt er mannen bak Halling wobbleren. Har vel tidligere fisket mye i Drammenselva, men etter han startet som wobblermaker er det nok Namsen som gjelder. Bruker store deler av sommeren der som fisker og i blant som guide 🙂

Helge Storihle

Selv har jeg vel vokst opp med innlandsfiske etter ørret, abbor, gjedde osv, men de siste 20 åra er det i hovedsak laks og ulike former for tropisk fiske det har gått i 🙂 Jobbet fast hos Namsen Adventure noen år, men de siste åra har jeg stort sett vært med som guide store deler av sommerene. Har også denne fiskebloggen min som heter Fiskekameratene hvor jeg skriver mye om laksefiske i Namsen. Her elsker jeg å dele det jeg har erfart og tilegnet meg av kunnskap gjennom årene 🙂

Det som er helt sikkert er at dette er en gjeng som er lidenskapelig opptatt av laksefiske i Namsen. Vår primære mål med denne nye FB siden er å kunne ha den som en hyggelig møteplass for de som deler samme lidenskap! Utveksling av erfaringer og kunnskap osv. Altså ikke for å markedsføre hverken wobblere eller fiskevald som vi selv er knyttet til.

Håper dette blir til en side du som fisker i Namsenvassdraget vil finne både nyttig og interresant 🙂

Trykk her for å gå inn på den nye siden Elvenes Dronning – Namsenvassdraget og husk å trykke liker for å følge siden 🙂

Ønsker alle en fantastisk fiskesesong!

Tight Lines!

Helge

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s