Another day in Paradise, 20 desember 2018

Ny dag, nye muligheter!

Etter en kjapp frokost så var vi igang med fisket kl 06:30. Forholdene var bra og vi så myyyye Tarpon som rullet i overflaten over alt. Til tross for dette hadde vi kun kontakt med 1 fisk i løpet av de 2,5 første timene. Egentlig ganske så frustrerende….

Ca kl 9:00 så satt omsider den første og like etter at denne tok så kroket Jef en også. Vi kjørte dermed fisk på 2 stenger en liten stund før fisken til Jef takket for seg og forsvant. Jeg landet min derimot min, som var på ca 65kg 🙂

Etter dette var vi i kontakt med en del fisk og landet til sammen 3 stk før lunsj, største på ca 75kg.

Ellers hadde jeg flere fisk oppe i lufta, samt 3 senebrudd 😦 Alle senebruddene på samme stanga, så til i morgen skal det på ny sene, til tross for at sena var ny til turen i oktober…

Etter lunsj var det fremdeles mye fisk å se og jeg fikk landet en Tarpon ganske raskt etter at vi startet opp igjen. Deretter var vi i kontakt med fisk jevnt og trutt.

Før dagens høydepunkt lander jeg nr 5 for dagen 🙂 Nok en Tarpon med god size, rundt 65kg.

Så til høydepunktet 🙂 Jeg står nå med fluestanga og kroker en stor Tarpon. Bare sekunder etterpå kroker Jef en på jiggen. Det er fult kaos en stund da liner går i kryss og fisker hopper side om side, men det går foreløpig bra 🙂

Etter 5 minutters fight slipper fisken min og jeg får beskjed om å ta stanga til Jef. Jef fortsetter å fiske med flua og kroker en ny Tarpon i løpet av få sekunder. Denne spytter ut flua på sitt første hopp. Rett etterpå kroker han en ny, som etter noen hopp går ut med myyye line. Når Tarponen så hopper på nytt så slipper den. Mens Jef så skal sveive inn all lina som er ute så kroker han enda en Tarpon 🙂 Denne sitter!!!

Vi fighter så hver vår Tarpon side om side. Begge er seige og gir oss en skikkelig fight. Noen kritiske øyeblikk hvor fiskene er svært tett og krysser liner, men denne gangen skulle det bli tellende resultat på oss begge 🙂

Jeg lander min først, etter ca 45min fight. En stor fisk på ca 70kg 🙂 Jef fortsetter fighten sin en god stund og det begynner å tære på kreftene til denne 15 år gamle gutten 🙂 Like før den var klar for landing sier han til meg at han ikke klarer mer og dermed tar jeg over og lander den for han. Fisken hans var dagens minste på ca 55kg.

Til tross for 6 Tarpon på meg og 1 på Jef, noe som er en kjempebra dag, så sitter jeg med en følelse av at dagen burde vært enda bedre. Dette pga at vi har sett og hatt så fryktelig mye fisk rundt båten. Men for all del, jeg er strålende fornøyd med dagen 🙂

Ser for øvrig ut til at vi skal få like gode forhold i morgen før vinden kommer på lørdag. Dermed regner jeg med at det blir siste dag ute på havet i morgen, for så å bli fiske i elvemunningen eller stranda etter dette 🙂

Livet er herlig!

Tight Lines!

Helge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s