Laksefiske i Namsen 2019?

I år som tidligere år bistår jeg med salg av fiske og overnatting hos Namsen Opplevelser, tidligere kjent som Namsen Adventure, for så å ha verdens beste sommerjobb som roer/guide på samme sted meste av sommeren 🙂

Føler meg selvfølgelig som verdens mest priviligerte man, som kan jobbe så mye med min aller største lidenskap 🙂

img_2913Hvordan jeg skal få nettopp deg til å velge Namsen som destinasjon for ditt laksefiske vet jeg ikke, selv om det burde vært den største selvfølge 😉  Men jeg får poste noen bilder og skrive kort om hva vi kan tilby, så får du vurdere om det frister 🙂

Namsen egner seg for stort sett alle, enten du er erfaren eller uerfaren, om du ønsker å fiske fra land eller vil prøve harling (båt).

Om du aldri har prøvd å fiske laks tidligere så kan dette tradisjonelle harlingfisket fra båt være noe. Her kan du leie en erfaren guide/roer og sjansen for å få fisk vil være minst like god som for en hvilken som helst annen erfaren fisker. Dette gjør Namsen til den perfekte destinasjonen for f.eks næringslivgrupper som ønsker en sosial tur, hvor kun et fåtall av deltakerne er fiskere. Eller for en familietur hvor barna skal få sin deby som laksefiskere i trygge omgivelser sammen med en guide eller et erfarent familiemedlem. Da kan fort debyen gi resultat og gi mersmak 🙂

For uten å være en elv for alle, så er Namsen en av Norges aller beste lakseelver! Dette både når det gjelder laks over 20kg, flest laks og totalfangst.  Dette kan leses ut fra laksebørser hvor elva stort sett har vært blant topp 3 (inkludert 1 plass).

1529008633838Om du ønsker å sikre deg en plass på et godt Namsenvald i perioden som passer deg best, er det viktig å være tidlig ute. Vent derfor ikke med å ta kontakt!img_7542Valdene vi disponerer er Krukåren, Sellæg valdene og Grande/Ranum. I tillegg leier vi inn div andre vald for våre gjester når det er behov for det.

For de som ikke kjenner disse valdene så har jeg skrevet om både Krukåren og Sellæg valdene tidligere. Link til dette finner du her: Krukåren / Sellæg valdene

Kort fortalt er Krukåren nesten hvert år valdet hvor det blir tatt mest fisk, i Namsenvassdraget. Her er det kun harlingfiske (fiske fra båt) på stor elv som gjelder.

img_2095Sellægvaldene består av flere soner hvor de fleste sonene er bra for dette tradisjonelle harlingfisket og for fiske fra land med mark eller sluk.

Grande/Ranum er et spennende vald med hurtigflytende vann som fisker godt på alle vannstander og egner seg for både harlig og fiske fra land med mark, sluk og flue.

img_2723Forhåndssalg av fiske frem til mars/april skjer utelukkende i kombinasjon med overnatting. Nærmere sesongstart og underveis i sesongen vil det også være mulig å kjøpe kun fiske.

Vi kan tilby mange flotte boalternativer som egner seg både for privatpersoner, kompisgjenger og grupper fra næringslivet. Vi skreddersyr oppholdet i forhold til ditt ønske og behov!

Ta kontakt for for mer info og et uforpliktende pristilbud!

Helge Storihle, mob 958 24 588, helgestorihle@hotmail.com

Rune Lassemo, mob 932 13009, rune@hyllenget.no

1529769433391

Tight Lines!

Helge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s