Tidspunkt for tur til Barra del Colorado med Fiskekameratene blir første uka i mai 2018

Tidligere i høst inviterte jeg med fiskere på tur til Barra del Colorado i Costa Rica. Det har blitt en del henvendelser og nå er vi i alle fall 6 pers som har bestemt oss for å dra i uke 18, 2018 🙂

IMG_0776Dette er en drøy måned inn i hva som kan regnes for høysesongen for dette Tarpon fisket og bør bli veldig bra. Sjansene for flatt hav og dager med ekstremt godt fiske denne uka er store. Og når man snakker om godt fiske på et sted som Barra, hvor man stort sett tar opp til flere store Tarpon hver dag, selv på dager med dårlige forhold, så mener jeg gutta som skal hit for første gang har noe å se frem til 🙂 Jeg gleder meg i alle fall som et lite barn!

For de av dere som leste bloggen fra Geir Jarle og min tur i fjor vår, så var dette 1 måned tidligere på året og her var vi maksimalt uheldige med forholdene. Mye vind gjorde at vi knapt klarte å komme oss ut på havet, men mener å huske at det ble rundt 15 Tarpon, hvor hver av dem var fra 50 til 90kg. Selv om Geir Jarle syntes fisket var vanvittig bra så var det så dårlig som det kan bli på denne tiden av året…

Skulle det være flere som ønsker å bli med på denne turen så begynner det å haste. Vi bestiller etter all sannsynlighet flybillettene i slutten av neste uke, altså uke 48.

Dette er en lavkost tur, hvor du reiser som privatperson i følge med andre fiskegale. Jeg bare står for litt organisering siden jeg har kontaktene og vært der mange ganger tidligere. Send meg i så fall en PM, mail eller ring!

PS!

Siden det har vært mange som har kontaktet meg vedr denne turen, men som ikke får muligheten til å bli med denne gangen så ser det ut til at det blir en tilsvarende tur til samme sted i månedskifte september/oktober 2018 🙂

 

Tight Lines!

Helge

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s