Tarponfiske med min svoger Jairo

Fant igjen en liten filmsnutt fra en av mine turer på Tarponfiske i Barra del Colorado. Denne gangen hadde jeg selskap av min svoger Jairo, som kommer fra Costa Rica og som i utgangspunktet ikke er noen fisker. Kanskje litt røft å starte fiskekarieren med å fiske etter stor Tarpon…. Han var flere ganger på tur til å gi opp og ba meg om å ta over stanga i en av fightene som varte over 2 timer, men selvfølgelig nektet jeg å bistå 🙂

Selv om det er skjelden så fighter noen Tarpon nesten til de dør av utmattelse og en av disse som Jairo fikk var av dette slaget om kunne ikke settes ut igjen. Derfor bildet av den hvor den henger i et tre…

Filmen er ikke av det beste slaget da alt er gjort med mobilkamera og dette var en av de første filmene jeg redigerte selv 🙂

Tight lines!

Helge

 

 

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s