Video fra Tarponfiske desember 2016

Her en video fra min så langt siste tur til Barra del Colorado.

Som de fleste gangene jeg er i Costa Rica er turen lagt til julen og dermed utenom høysesong for dette Tarponfisket. Når jeg ringte guiden min Clifford får jeg beskjed om at det er mye vind og dårlig vær, slik som det ofte er i dette området på denne tiden. Som tidligere nevnt er mye vind det værste i forhold til dette fisket…

Jeg bestemte meg uansett for å dra, men måtte basere oss fiske fra land, eller i elv og laguner.

På mine 7 år med Tarponfiske i dette området hadde jeg faktisk aldri prøvd å fiske fra land, men dette skulle vise seg å bli en positiv overaskelse 🙂 Jeg hooket rundt 30 Tarpon, men pga noe lettere utstyr som måtte brukes til dette fisket så mistet jeg de aller fleste. Uansett mange gode og anneledes fighter, samt at jeg landet 4 Tarpon, noen Snook, Jack Trewally og Snappers. Så dette ga mersmak og skal så absolutt inngå i turene fremover 🙂

Tight Lines!

Helge

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s