Namsen 2016

 

2016 ga en fin opplevelse (mange fine opplevelser), og det er ikke akkurat denne smålaksen som betegner sesongen, men de hører med de og, de mindre laksene. En ukes guiding resulterte i underkant av 10 stk laks, men ingen av de store nok til å havne på roerlisten til Namsen Adventure. Høydepunktet var kanskje bakeren Freddy sin første laks, og sist men ikke minst min egen personlige rekord rodd og fisket alene i båten. Lager en egen videopost om den…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s